Kijk HIER op de website van Prins Petfoods voor nog meer informatie en leuke acties


 

  Omschrijving Verpakking
ProCare standard is een ideale voeding voor de hond vanaf 12 maanden met een wat lagere energiebehoefte.   4 kilo  
  15 kilo  
       
 
ProCare dinner is geschikt voor alle honden vanaf 2 jaar. Het is een volledige evenwichtige kwaliteitsvoeding die in de vorm van een warme of koude maaltijd verstrekt wordt.   3 kilo  
  7,5 kilo  
       
 
Voor de actieve of opgroeiende hond
ProCare super is speciaal ontwikkeld voor de actieve hond. Voor zowel kleine rassen vanaf 6 maanden en middelgrote tot grote rassen vanaf 8 weken, die in de kracht van hun leven zijn. ProCare super kan gevoerd worden aan grote rassen tot 7 jaar, middel grote rassen tot 8 jaar en kleine rassen tot 10 Ó 12 jaar. Bij het behalen van deze leeftijd kunt u overschakelen op ProCare senior.
  4 kilo  
  15 kilo  
       
 
ProCare Puppy & Junior is speciaal voor de jonge hond vanaf 4 weken. En voor de kleine tot middelgrote rassen tot 10 kg.
Wat betreft samenstelling is de ProCare Puppy & Junior gelijk aan de ProCare Super brokken, waardoor de overstap later geen problemen geeft. De ProCare Super brokken zijn alleen groter en daardoor geschikt voor honden van grote rassen, en honden die de brokjes heel doorslikken
 
  4 kilo  
  15 kilo  
       
 
De ideale voeding voor de oudere hond (grote rassen) vanaf 7 jaar, (middelgrote rassen) vanaf 8 jaar en (kleine rassen) vanaf 10-12 jaar.    4 kilo  
  15 kilo  
       
 
ProCare senior-dinner is een voeding voor de oudere hond (grote rassen) vanaf 7 jaar, (middelgrote rassen) 8 jaar en (kleine rassen) 10-12 jaar.   3 kilo  
  7,5 kilo  
     
       
 
ProCare krokant is uitermate geschikt voor honden vanaf 12 maanden die weinig lichaamsbeweging hebben en daardoor minder energie verbruiken.
 
  3 kilo  
  10 kilo  
     
       
 
ProCare lamb-rice is speciaal voor honden vanaf 6 maanden met een Hypoľallergie voor bepaalde stoffen in de voeding.
Ook is het ideaal voor honden met een ge´rriteerde huid, jeuk of haaruitval. Het lamsvleesmeel wat gebruikt wordt is van zeer hoge kwaliteit: ProCare lamb-rice bevat geen tarwe.
  4 kilo  
  15 kilo  
     
       
 
ProCare resist is de verantwoorde voeding voor alle honden vanaf 18 maanden.
Bovendien is ProCare resist ook zeer geschikt voor honden die verzwakt zijn na een medische ingreep, ziekte of langdurig medicijn gebruik.
Ook bij stress kan Prins ProCare resist toegepast worden.
  4 kilo  
  15 kilo  
Prins ProCare resist mag niet gevoerd worden aan honden die koorts hebben.
 
     
 
Deze voeding is speciaal voor honden van 18 maanden of ouder en welke overgewicht hebben.
Om de hond te laten wennen aan deze voeding is het aan te raden deze voeding 4 Ó 5 dagen te mixen met de huidige voeding. Tijdens de afvalperiode mag beslist niets worden bijgevoerd. Ook mag deze voeding niet aan drachtige teven gevoerd worden.
  4 kilo  
     
  15 kilo  
     
       
 
Prins ProCare Basic Croque Excellent is het ideale voer voor de hond met een gemiddelde energiebehoeften.   3 kilo  
     
  10 kilo  
     
       
 
Prima voor de jonge hond (pup) en voor honden van kleine rassen ook al is de hond geen pup meer.
Soms kan het weken van de brokjes voor pups van kleine rassen noodzakelijk zijn. Procare Junior Croque Performance heeft een streng gereguleerd calcium- fosforgehalte en zorgt voor een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten, dus een mooie gelijkmatige opbouw.
 
  3 kilo  
     
  10 kilo  
     
       
 
Prima voor de actieve en ook voor de opgroeiende hond. Prins ProCare Super Croque Performance is door de grote brok geschikt voor jonge honden van grote rassen en de actieve volwassen hond.   3 kilo  
     
  10 kilo  
     
       
         
 
Voeding speciaal geschikt voor de oudere hond. Wanneer Uw hond de leeftijd heeft bereikt van 6 Ó 7 jaar is het raadzaam om op de Prins ProCare Senior Croque Superieur over te stappen.
 
  3 kilo  
     
  10 kilo  
     
       
 
Speciaal geschikt voor de gevoelige hond. Prins ProCare Hypo Allergic is speciaal voor honden met een allergie voor eiwitten van rund- of kippenvlees, tevens bevat deze brok geen tarwe gluten.
Daarnaast is het uitermate geschikt voor honden met een ge´rriteerde huid, jeuk, roos of haaruitval.
 
  3 kilo  
 
  10 kilo  
       
Nieuw bij Prins.......Special Care produkten in handige afsluitbare emmer
Gezonde start 3 kilo info
Jeuk en allergie 3 kilo info
Spanning en stress 3 kilo info
Huid en vacht 3 kilo info
Ouderdom 3 kilo info
Afslanken 3 kilo info