Meer informatie over Hill's

Kitten

Omschrijving

Inhoud
Het voorziet in alle energie en essentiŽle voedingsstoffen die nodig zijn om een goede, gezonde groei en ontwikkeling van kittens te bevorderen, en is ook heel geschikt voor drachtige en zogende poezen. Met de toegevoegde superieure anti-oxidantenformule is het de perfecte basis voor een goede algehele gezondheid.
Kitten Chicken 2 kilo
Kitten  Chicken 5 kilo
Kitten Tuna 2 kilo
Kitten Tuna 5 kilo
Adult
Krokant en smaakt lekker hartig, daarom is het perfect om uw volwassen kat in topconditie te houden. Vol complete, uitgebalanceerde voedingsmiddelen heeft Science Plan alles wat uw kat nodig heeft om sterk, gezond en gelukkig te blijven. En dankzij de superieure anti-oxidantenformule heeft uw kat ook de voordelen van een extra bescherming tegen ziekten.
Adult Chicken 2 kilo
Adult Chicken 5 kilo
Adult Chicken 10 kilo
Adult Tonijn 2 kilo
Adult Tonijn 5 kilo
Adult Tonijn 10 kilo
Adult Lam 2 kilo
Adult Lam 5 kilo
Adult Lam 10 kilo
Adult Konijn 2 kilo
Adult Konijn 5 kilo
Adult Konijn 10 kilo
Mature Adult/Senior 7+
Help uw oudere kat om van binnen gezond te blijven en er van buiten fantastisch uit te zien met Science Plan* Feline Senior. Het bevat alles wat een oudere kat nodig heeft voor een goede conditie, sterke spieren en een grote vitaliteit. De superieure anti-oxidantenformule bevordert de algehele gezondheid en ook de natuurlijke afweer. Zo blijft uw kat zijn hele leven gezonder.
Senior Chicken 2 kilo
Senior Chicken 5 kilo
Senior Chicken 10 kilo
Senior Tonijn 2 kilo
Light
Dit is een dagelijks verzorgingsvoeding met alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft, maar met minder calorieŽn en vet om het gewicht onder controle te houden. Anders dan sommige andere light voeding voldoet Science Plan Feline Light Adult aan de normen voor light en vetarm kattenvoer. Het bevat ook een superieure anti-oxidantenformule om uw kat langer sterk te houden.
Light Adult Chicken 2 kilo
Light Adult Chicken 5 kilo
Light Adult Chicken 10 kilo
Light Adult Tonijn 2 kilo
Light Adult Tonijn 5 kilo
Light Senior Chicken 2 kilo

Special Care

Oral Care
Dankzij Hill's unieke en speciaal samengestelde brokjes reinigt Oral Care het gebit van uw kat door bij elke hap tandsteen en plaque te verwijderen. Het helpt ook de adem van uw kat fris te houden en is een complete, evenwichtige voeding voor een goede gezondheid. En de superieure anti-oxidantenformule stimuleert het afweersysteem van uw kat en biedt extra bescherming tegen ziekten.
Oral Care Adult 2 kilo
Oral Care Adult 5 kilo
Hairball Control
Haarballen komen nu eenmaal voor. Maar nu is er een oplossing om uw kat af te helpen van de stress van het ophoesten van haarballen. Science Plan* Hairball Control Formula Feline Adult is speciaal samengesteld als complete en evenwichtige voeding voor volwassen katten en bevat speciale, geheel natuurlijke vezels die helpen de haarbalproblemen onder controle te krijgen.
Hairball Control Adult 2 kilo
Hairball Control Adult 5 kilo
Sensitive Skin
Uw kat hoeft niet te leren leven met een droge, jeukende of schilferige huid. Met nieuw Science Plan* Sensitive Skin kattenvoer heeft uw kat in slechts 30 dagen een gezonde huid en vacht! Een verhoogd gehalte omega-3 en omega-6 vetzuren voedt de huid en vult de essentiŽle oliŽn in de huid aan. Het heeft een heerlijke smaak en een complete, uitgebalanceerde samenstelling, dus het is ook prima geschikt als dagelijkse voeding.
Sensitive Skin Adult 2 kilo
Sensitive Skin Adult 5 kilo
Sensitive Stomach
Uw kat hoeft niet te leren leven met een maag die van streek is, want Science Plan Sensitive Stomach is speciaal samengesteld zodat katten zich gezond en goed voelen. Het smaakt prima als dagelijkse voeding en is compleet en uitgebalanceerd samengesteld. Bovendien is de superieure anti-oxidantenformule toegevoegd als extra bescherming tegen ziekten.
Sensitive Stomach Adult 2 kilo
Sensitive Stomach Adult 5 kilo
Indoor
Indoor cat Adult 2 kilo
Indoor Cat Adult 5 kilo
       
Special

3 Mix

Speciaal gemengde mix van tonijn, kip en lam 1 kilo