Meer informatie over Hill's

 

Puppy Omschrijving

Inhoud

Om uw pup vanaf het eerste begin op het goede spoor te zetten is een juist evenwicht van essentiŽle voedingsstoffen nodig. En dat is nu precies wat Science Plan Puppy doet: voer dat uw pup helpt sterk en gezond te worden. Bovendien bevat het de superieure Anti-oxidantenformule, de basis voor een levenslange goede gezondheid. Science Plan Puppy Mini is ook ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van drachtig en zogende teefjes, die 2 tot 4 maal meer energie nodig hebben dan wanneer ze niet drachtig of zogend zijn.
Puppy Mini

7,5 kilo

       
Puppy Chicken 7,5 kilo
Puppy Chicken 15 kilo
       
Puppy Lam & Rijst 7,5 kilo
Puppy Lam & Rijst 15 kilo
       
Puppy Large Breed 7,5 kilo
Puppy Large Breed 15 kilo
Adult
Als uw hond het leven waardeert zoals de meeste honden dat doen, heeft hij of zij de evenwichtige voeding van Science Plan Canine Adult  nodig. Het heeft alle essentiŽle voedingsstoffen die de andere Science Plan formules ook hebben, en daarbij die onweerstaanbare smaak. Uw hond zal er prima uitzien en zich uitstekend voelen.
Adult Mini 7,5 kilo
       
Adult Chicken 7,5 kilo
Adult Chicken 15 kilo
       
Adult Beef 15 kilo
       
Adult Lam & Rijst 7,5 kilo
Adult Lam & Rijst 15 kilo
       
Adult Tonijn & Rijst 15 kilo
       
Adult Large Breed 7,5 kilo
Adult Large Breed 15 kilo
Senior
Help uw oudere hond levenslustig te blijven met Science Plan Canine Senior. Het bestaat uit essentiŽle, uitgebalanceerde voedingsstoffen met minder calorieŽn en vet, een zachtere structuur en een gecontroleerde vitaminen- en mineralenmix zodat uw hond langer sterk blijft. De superieure Anti-oxidantenformule bevordert ook de algehele gezondheid door een sterke, natuurlijke afweer te stimuleren en de verschijnselen en effecten van het ouder worden te verminderen.
Senior Chicken 7,5 kilo
Senior Chicken 15 kilo
       
Senior Lam & Rijst 7,5 kilo
Senior Lam & Rijst 15 kilo
       
Senior Large Breed 15 kilo
Light
Als uw hond wat rondere vormen gaat aannemen, kan Science Plan Canine Light helpen. Het bevat minder calorieŽn en vet en helpt honden zo op gewicht te blijven. Als dagelijkse verzorgingsvoeding smaakt het ook uitstekend en het levert de complete en uitgebalanceerde voeding die volwassen honden nodig hebben. Bovendien biedt de superieure anti-oxidantenformule bescherming tegen ziekten.
Light Adult Chicken 7,5 kilo
Light Adult Chicken 15 kilo
       
Light Senior Chicken 15 kilo
       
Special Care Performance
       
Science Plan Performance is ontwikkeld voor honden van 1
tot 6 jaar oud die fysiek actief zijn
of zware lichamelijke inspanning leveren zoals showhonden, honden
die voor arbeid of sport worden
ingezet, of nerveuze honden.
15 kilo
       
Sensitive Skin Adult
       
Uw hond hoeft niet te leren leven
met een droge, jeukende of schilferige huid. Science Plan Sensitive Skin is speciaal ontwikkeld om in slechts 30 dagen een gezonde huid en vacht te krijgen! Een verhoogd gehalte omega-3 en omega-6 vetzuren voedt de huid en vult de essentiŽle oliŽn in de huid aan.
15 kilo
       
Sensitive Stomach Adult
       
Als uw hond net zo van eten houdt als de meeste honden, maar af en toe last heeft van zijn maag, is er Science Plan Sensitive Stomach. Het is speciaal samengesteld zodat honden zich gezond en goed blijven voelen. Met hoogwaardige, goed verteerbare koolhydraten, waaronder rijst, is het een maagvriendelijke voeding voor uw hond. 15 kilo
       
Oral Care Adult
       
Wanneer uw hond last heeft van een
slechte adem en tandsteenvorming,
heeft uw dierenarts vast het nieuwe
Science Plan Oral Care voorgeschreven. Dankzij Hill's unieke en speciaal samengestelde brokjes reinigt Oral Care
het gebit van uw hond door bij elke hap tandsteen en plaque te verwijderen.

5 kilo